Ł.Sosnowski Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam Po wstępnym przejrzeniu zestaw sprawia pozytywne wrażenie. Co prawda jest trochę nadlewek i wklęśnieć, ale nie powinno być problemu z ich usunięciem. Części nawet nieźle odwzorowują swoje pierwowzory. Producent postarał się także o małą blaszę fototrawioną z grillami i kilkoma drobiazgami- w sumie bardzo miły akcent Poza tym kalka- niestety jest tylko jedno malowanie (niemieckie). Dośc gadania. Pora na fotki. PS. Na ramce nie ma połówek lufy- nie mogłem się powstrzymać przed sklejeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Lufa mogłaby być aluminiowa w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Żeby model w trzy-piątce miał odlany właz mechanika-kierowcy razem z kadłubem to już przesada jest. Co będzie następne, koła razem z gąsienicami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Niech już lepiej HB zostawi ten właz w spokoju, bo gdyby go odlali odzielnie, to pewnie nie pasowałby do reszty A metalowa lufka by nie zaszkodziła. Ale nie można aż tyle wymagać od zestawu za ~65 zeta. Ale o śruby na kołach napędowych mogliby się pokusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 A ja się zawsze zastanawiałem dlaczego w zetawie czołgistów do leo nie ma kierowcy, teraz wiem A ile kosztują polskie kalki do niego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Podobno są niedostępne w sklepach. Zostaje tylko allegro i ebay PS. Właśnie zauważyłem że nie mam osłlony jarzma armaty (C3). Czy ktoś ma ją na zbyciu lub mógłby podać średnicę zaznaczonego fragmentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Kalki Echelona (zawierają polskie malowanie) kupowałem w sklepie modelarskim w Koszalinie. Bez problemu mi je ściągnęli. Ale cena zabójcza - 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzięki sokol. A dawno to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 W styczniu 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 To dobrze. Przejadę się do jakiegoś sklepu i poproszę żeby sprowadzili. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi