peter Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Osiągnąłem co osiągnąć chciałem, w sumie 1:30 godziny pracy i mamy to: Dalsze poprawki dopiero jak dotnę ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Hmmm w sumie, to ładnie to w całości wygląda Jeszcze tylko coś zrobić z rogami podkładki i może troszkę więcej suchego pigmentu w szpary? Ale ogółem "pikna" robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 1. Powiedziałem że dam ramki to dokończę. 2. Parę szpar ominąłem i zdjęcie wyciągnęło, poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 peter, zwracam honor, teraz to mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2009 Przyznam się że trochę na odwal ale cóż, nie obiecywałem cudów modelarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 22 Czerwca 2009 Share Napisano 22 Czerwca 2009 No to musi tak już zostać ;PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 Macie wrażenie że którys model jest przeklęty i chce was zrujnować psychicznie ? Ja właśnie mam takie wrażenie gdy pracuje nad UH-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Macie wrażenie że którys model jest przeklęty i chce was zrujnować psychicznie ? Nie martw się, nie jesteś sam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Macie wrażenie że którys model jest przeklęty i chce was zrujnować psychicznie Ze Skifami miałem tak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Macie wrażenie że którys model jest przeklęty i chce was zrujnować psychicznie ? 1. Ja to z nie jednym tak miałem 2. Tylko co jest nie tak? Bo jakoś nie widze. Farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 Co jest nie tak ? Wszystko Ale właśnie będę robił galerie więc jeszcze dziś (jak paskudna burza na horyzoncie nie zrobi z dnia nocy) zobaczysz EDIT: Galeria - viewtopic.php?t=15125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi