Meksyk89 Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Pudełko: Instrukcja: Malowania: Ramki: Jeśli ktoś chce dodatkowe info to piszcie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 oooooo fajowy, fenks za in-box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Zawsze podobał mi się ten niszczyciel. Fajny in-box. Jedyne co mi się nie podoba, to te gąski w ramkach(za dużo wyciania i obrabiania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 I tak mają chyba ślady po wypychaczach... Proszę, poprawcie mnie jeśli się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Blaszek DML nie dowalił za dużo :> Sam model milo wygląda, gąski z racji wielkości nie będą stanowiły trudności w oczyszczaniu. PS: Taka jedna mała uwaga, ramki lepiej wyjąć z folii do robienia fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi