Chwat Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam x2 Oto mój kolejny model sklejony i pomalowany 4 dni temu. Drugi malowany aero, a 4 sklejony. Po raz pierwszy użyłem na nim suchych pasteli (choć ich zbytnio nie widać). Niema jeszcze sklejonych gąsiennic. Myślę, że trochę przesadziłem z kurzeniem z jednej strony. Planuję jeszcze przetrzeć gąsiennice ołówkiem albo jakimś metalizerem. A tu Suczka z innymi nowymi modelikami (starych wam nie pokarzę bo się spale ze wstydu ) Pozdrawiam Chwat Edytowane 6 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Chwat Przyklej gąski do kół i będzie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Mnie się podoba. Kurzenie także nie przesadzone. Przetarcie gąsienic byłoby dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Czym wykonałeś kurzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwat Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Kurzenie to mieszanka Pactry 25 armor sand i 115 dark earth (troche więcej 25) naniesiona rzadkim strumieniem na model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Mi też się model bardzo podoba. Poprawisz gąski i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Model niezły starannie sklejony i pomalowany , tylko wydaje mi się , że bandaże kół nie są pomalowane. Planuję jeszcze przetrzeć gąsiennice ołówkiem albo jakimś metalizerem. Koniecznie , to bardzo podniesie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwat Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Bandaże są pomalowane tylko kurzenie je przysłania i na zdjęciach słabo widać (sam pędzelkiem malowałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Bandaże są pomalowane Rozumiem , w takim razie nie było tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi