Złośliwiec Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Czy to jest nasz Bofors? Po celownikach wnioskują, że tak... Niestety nie udało mi się ustalić gdzie go używali Wedle różnych źródeł: Włochy, Grecja, bezkresy Rosji (najbardziej prawdopodobne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Stawiam że to nasz, bo siakiś podobny, a co w temacie, bo jakaś cisza okrutna się zrobiła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Ja na razie robię za nianikę bo mi siostry dzieci podrzuciły, przez co wszystkie dłubanki zawiesiłem. Zbieram tylko zdjęcia i literaturę. Ponawiam prośbę o podanie dokładnej nazwy/sygnatury celownika do Boforsa, ewentualnie jakichś zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Złośliwy masz roszczeniową postawę :P Dlamierz: http://www.dws-xip.pl/wojna/bron/polska/p62.html Przeziernik/celownik http://www.dws-xip.pl/wojna/bron/polska/p61.html czas szukania 20-30 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Jakbyś poznał moją roszczeniową postawę to musieli byśmy zacząć się zbroić i przygotowywać do kilku nowych wojen Widzisz a ja szukałem i nic mi nie wychodziło, kwestia wpisania odpowiedniego hasła w google. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Wedle rozkazu Waszej Diabelsko-Królewskiej Złośliwości ;) Niebawem startuje z siedem piątką ze starachowic i już się boję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi