METYS Napisano 27 Listopada 2009 Autor Share Napisano 27 Listopada 2009 METYS Obejrzałem sobie jeszcze raz zdjecia Twojego modelu i jeśli nie będziesz miał nic przeciwko to pozwolę sobie na wskazanie jeszcze dwóch błędów:malowanie kokpitu: część w której siedział pilot i strzelec czyli cała góra popwinna byc w kolorze Bronze Green, natomiast reszta powinna być w kolorze Interior Green. Błędne sa też ślady eksploatacyjne, szczególnie chodzi mi o imitację rdzy, przejrzałem fotki i nic takiego nie znalałem, no chyba że Ty dysponujesz takim zdjęciem to przepraszam. Mam nadzieje ze moje uwagi pomoga innym Ależ gdzieżbym Arturze miał coś przeciwko Szkoda tylko że o km-ach nie wiedziałem wcześniej, usunął bym je. Co do brudzenia to te ślady nie miały wcale imitować rdzy, ciapałem po prostu dla przyjemności gdzie się dało. Co do malowania kabiny to są różne teorie, na zdjęciach które ja widziałem była ona cała w kolorze Interior Green. Ale to już nie ważne, indor podobnie jak i większość mojej kolekcji, na skutek działania osób 3- cich odszedł do "lepszego świat", ostał się tylko La- 5 Jeszcze tylko takie małe pytanko: Ostach że się tak wyrażę kolego i pomysłodawco projektu- kiedy jego zakończenie i jakieś podsumowanie? Pytam bo prawdę mówiąc wszystko leży odłogiem, ruch niewielki i nie zanosi się na zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Jeszcze tylko takie małe pytanko: Ostach że się tak wyrażę kolego i pomysłodawco projektu- kiedy jego zakończenie i jakieś podsumowanie?Pytam bo prawdę mówiąc wszystko leży odłogiem, ruch niewielki i nie zanosi się na zmiany. Z końcem listopada pojawi się co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 No to dobrze, bo już myślałem, że mi ankieta końcowa gdzieś "umkła". pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi