Robertas Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Jak z jakością?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Wyglada fajne, ale dorabiac tez trzeba bedze sporo.. Najbardzej mi niepodoba sie, ze drzwi pilotow nie sa otwierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 fajny modelik też go kupiłem tylko HB nie podaje kolorystyki wnętrza :-( poza tym fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 W moim Ocean Hawku, dorabiam brakujące pulpity aby to wnętrze nie wiało taką pustką. Model miał być takim odpoczynkowym, ale widzę że bez własnej inwencji się nie obędzie i to kolejny model z którym trzeba powalczyć. Dorobię trochę wnetrza bez szału, tak dla własnej satysfakcji. ps. wkurza mnie że nawet nie ma kalki na pulpit środkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 tyż fakt , a mnie zastanawia jeszcze jedno widział ktoś coś aby śmigło CSAR przenosiło przeciw okrętowego pingwina bo na wszystkich fotach jakie widziałem w sieci albo ma pusty pylon albo czteropak na helfajery i moim skromnym zdaniem ppanc bardziej sie nadają do robienia porządku na dzielnicy niż ten wielki pingwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2009 HH-60H Rescue Hawk nie uzbraja sie w Penguin'y, tylko w Hellfire'y. Penguin nosi tylko SH-60B Sea Hawk. Ježeli podwiesza sie Hellfire'y, to w lewym oknie nie montuje sie rkm. Rkm'y na prawym i lewym oknie sa tylko na Hawk'ach nieuzbrojonych rakietami. Ježeli ktos bedze dorabial SH-60F Ocean Hawk, to moge zeskanowac i wiložyc instrukcje od "Hawkeye Model SH-60F Ocean Hawk conversion set'' , dobrze zaznaczone zmiany w extererie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 rakiety i bez karabinów ??? chyba nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2009 przepraszam, moja wina, nie skonkretyzowalem že jest mowa o Minigun'ie w lewym oknie. Tak napisal czlowiek ktory lata na tym smiglowcu- Hey- I think no on the Penguin is correct. Yes for Hellfire. Miniguns can be mounted both in the door on the right side or in the fwd window on the left side. Note that you can't mount the minigun (on the left side) together with the Left Hand Extended Pylon (the left outboard pylon). So you can't mount left side minigun and Hellfire at the same time. Phil Hej- Nie uważam na temat Penguina, że jest poprawnie. Jest dla Hellfire. Miniguny mogą być montowane w drzwiach po prawej stronie lub w przednim oknie po lewej stronie. Zauważ, że nie możesz montować miniguna (po lewej stronie) wraz z Left Hand Extended Pylon (lewy zewnętrzny pylon). Więc nie możesz montować miniguna po lewej stronie i Hellfire'a w tym samym czasie. -tłum. Kermit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi