tornado Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2009 Dzieki Mors Model praktycznie jest już gotowy, pozostało go nawoskować i przykręcić kastę do podwozia. A oto jak Ferrarka obecnie wyglada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miodzio20 Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Super:) Swietna robota Andrzej,moje 126 c2 kryje sie przy twoim niestety:) sporo dałes od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 No naprawde świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 No wygląda świetnie Nie rozumiem tylko jednego - kaste przykręca się do podwozia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miodzio20 Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 no 4 śrubkami:) tez tak mam w swoim zeby sie czerwone do czarnego trzymało:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 Dzięki koledzy za Wasze opinie Nie rozumiem tylko jednego - kaste przykręca się do podwozia? Kastę przykręca się do podwozia po bokach czterema małymi śrubkami wielkości łebka od szpilki, a to dla tego aby można było łatwo demontować ją i zaglądnąć do środka (nos też jest przykręcony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miodzio20 Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Ale nos to juz twoja inicjatywa:) w komplecie był razem z karoseria :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Hmmmmmmmm - trochę dziwnie wygląda - opony ciut zdarte - znaczy było jeżdżone - a pozostałe części czyściutkie - nawet w przewodach paliwowych pustka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2009 Hmmmmmmmm - trochę dziwnie wygląda - opony ciut zdarte - znaczy było jeżdżone - a pozostałe części czyściutkie - nawet w przewodach paliwowych pustka... Jak widać na poniższej fotce bolid jest eksponowany na wystawie glanc-pikuś i wcale nie przeszkadza mu to, że ma zdarte opony Robiłem próby barwienia przewodów farbką od wewnątrz tak aby imitowały, że jest w nich paliwo, niestety podczas montażu klej rozpuszczał farbkę i wszystko mazało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Andrzeju bolid prezentuje się świetnie kolorek na kaście świetnie położony. P.s Mam takie pytanie z czego zrobione są te trójkąciki na szybie do zamykania gablotki z gumy czy ze szkła i gdzie takie coś mogę dostać ? pozdrawiam Andrzeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2009 z czego zrobione są te trójkąciki na szybie do zamykania gablotki z gumy czy ze szkła i gdzie takie coś mogę dostać ? Trójkąciki są szklane, wykonał je szklarz razem z całą gablotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 z czego zrobione są te trójkąciki na szybie do zamykania gablotki z gumy czy ze szkła i gdzie takie coś mogę dostać ? Trójkąciki są szklane, wykonał je szklarz razem z całą gablotką. Aha dzięki Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi