tornado Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Napisano 6 Czerwca 2009 Dzieki Mors Model praktycznie jest już gotowy, pozostało go nawoskować i przykręcić kastę do podwozia. A oto jak Ferrarka obecnie wyglada: Cytuj
miodzio20 Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Super:) Swietna robota Andrzej,moje 126 c2 kryje sie przy twoim niestety:) sporo dałes od siebie Cytuj
Diesel fan Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 No wygląda świetnie Nie rozumiem tylko jednego - kaste przykręca się do podwozia? Cytuj
miodzio20 Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 no 4 śrubkami:) tez tak mam w swoim zeby sie czerwone do czarnego trzymało:P Cytuj
tornado Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Napisano 7 Czerwca 2009 Dzięki koledzy za Wasze opinie Nie rozumiem tylko jednego - kaste przykręca się do podwozia? Kastę przykręca się do podwozia po bokach czterema małymi śrubkami wielkości łebka od szpilki, a to dla tego aby można było łatwo demontować ją i zaglądnąć do środka (nos też jest przykręcony). Cytuj
miodzio20 Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 Ale nos to juz twoja inicjatywa:) w komplecie był razem z karoseria :P Cytuj
wuen Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 Hmmmmmmmm - trochę dziwnie wygląda - opony ciut zdarte - znaczy było jeżdżone - a pozostałe części czyściutkie - nawet w przewodach paliwowych pustka... Cytuj
tornado Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Napisano 12 Czerwca 2009 Hmmmmmmmm - trochę dziwnie wygląda - opony ciut zdarte - znaczy było jeżdżone - a pozostałe części czyściutkie - nawet w przewodach paliwowych pustka... Jak widać na poniższej fotce bolid jest eksponowany na wystawie glanc-pikuś i wcale nie przeszkadza mu to, że ma zdarte opony Robiłem próby barwienia przewodów farbką od wewnątrz tak aby imitowały, że jest w nich paliwo, niestety podczas montażu klej rozpuszczał farbkę i wszystko mazało się. Cytuj
Wojtek Tul Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Andrzeju bolid prezentuje się świetnie kolorek na kaście świetnie położony. P.s Mam takie pytanie z czego zrobione są te trójkąciki na szybie do zamykania gablotki z gumy czy ze szkła i gdzie takie coś mogę dostać ? pozdrawiam Andrzeju. Cytuj
tornado Napisano 13 Czerwca 2009 Autor Napisano 13 Czerwca 2009 z czego zrobione są te trójkąciki na szybie do zamykania gablotki z gumy czy ze szkła i gdzie takie coś mogę dostać ? Trójkąciki są szklane, wykonał je szklarz razem z całą gablotką. Cytuj
Wojtek Tul Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 z czego zrobione są te trójkąciki na szybie do zamykania gablotki z gumy czy ze szkła i gdzie takie coś mogę dostać ? Trójkąciki są szklane, wykonał je szklarz razem z całą gablotką. Aha dzięki Andrzej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi