Y@ro Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Karton instrukcja kalki wypraski pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Bardzo fajniutka babunia kurde skleił bym se taką a kiedy babcia na warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 bym se taką Jak mówi moja pani od polskiego "Nauczmy się końcówków co by nie mówić poproszę kliko jabłków i śliwków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 bym se taką Jak mówi moja pani od polskiego "Nauczmy się końcówków co by nie mówić poproszę kliko jabłków i śliwków" Gdzie niegdzie jest to normalna mowa proszę ja Ciebie tak jak w okolicach Krakowa większość ludzi mówi "jak żem był to żem widział" albo "byłżem wczoraj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 No tak, gwara ludowa, u mnie się tego nie praktykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi