MWALLO Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam! Kolejny model , skończyłem sklejanie, teraz to co najprzyjemniejsze czyli malowanko. Prosiłbym was o jakieś materiały ze schematami kamo. Do seryjnego "pudła" dodam metalowe gąski Friulmodel (ATL-85). Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Wooow, szykuje się kolejny dobry model w Twoim wykonaniu. Do teraz sklejanie dobrze Ci idzie. Czekam na dalsze etapy pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Cylindryczne coś ma ślad po łączeniu Ile model ma cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Cylindryczne coś ma ślad po łączeniu Nic tam nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Bodajże wydech masz szew, który wypadałoby zaszpachlować albo przynajmniej wygładzić papierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Jest wygładzony do zera to tylko ślad po tym co było także spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 nooo super potwor,ciekaw jestem jak ogarniesz malowanie.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Będzie piaskowy czy panzergrau ? p.s. te relacje z armoramy i planet armor z czymś takim na platformie widziałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 13 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Będzie w kolorze Dunkelgelb (takim mocno cieniowanym) w zielono czerwonawe pasy. Myśle, że zrobie pasiaki przy pomocy szablonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 13 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam! Postanowiłem zamontować "balkony" przed malowaniem. Teraz "potworek" prezentuje się bardziej okazale. Koła ponabijałem już na patyki i jutro zaczynam malowanie. Kilka fotek: Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 znalazł by sie taki model w 72 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 w 72 Hobbyboss robi ten model, i chyba jeszcze hasegawa ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Narazie ten "maluszek" wygląda nieźle. Czekamy na malunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Piękna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi