hanadam Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Oto fiacik , którego popełniłem pod koniec ub. roku. Troszeczkę sknociłem go próbując robić malowanie za pomocą maskolu - plamy mają dziwne brzegi i różnica grubości farb tez jest widoczna zwłaszcza na białym pasku. A tutaj ze starszym braciszkiem, który wyemigrował na Węgry (CR.32 ze Smeru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Zacny dwupłacik. Czysty i schludny. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Te krawędzie od maskolu naprawdę nie ciekawe. Nie myślałeś żeby poszlifować trochę. Uzyskał byś lekkie rozmycie krawędzi. A tak model fajny, aż mam ochotę dopełnić magazyn Napisz jak ze zpasowaniem, bo widzę że chłodnica pod silnikiem trochę nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Spasowanie OK. nawet zastrzały miały dobrą długośc Tylko faktycznie nie wiedziałem jak wybrnąć z tej chłodnicy... i tak już zostało :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 marek d, Falco w 72 jest też niezły :P tylko z tego mojego to mogę Ci powiedzieć, że zastrzały są chyba ciut za krótkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Dziękuję za wyjaśnienia. jachud3 no niestety- oczy już nie te co kiedyś i od 2 lat robię 1/48, "aż" 4 szt. zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi