HubertK Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Dajcie mi jeszcze pół roku to może go wychucham jak Lancastera . A tak serio to do końca czerwca chciałbym z nim skończyć Aby się zająć kolejnymi i w październiku pokazać co najmniej 2 modele Pogrzebałem, poskręcałem, poklnąłem, podocinałem, posklejałem: Pół dnia siedziałem jak świstak i zawi.. znaczy wycinałem te sreberka. Na jeden silnik potrzeba 14, zrobiłem wiec 30 aby starczyło na obydwa. Ale okazało się szybko, że te 30 ledwo mi wystarczyło, więc teraz muszę znowu się przygotować na kolejną partię wycinanek Pozwijałem też kilka karabinów, trochę porobiłem nos i odlałem z ołowiu obciążnik. Teraz czeka mnie zabawa w odtwarzanie KMów ... pozdrawiam HK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 KMy fajnie wychodzą, tylko lufy za bardzo wystają pzdr. P.S.: Masz już jakieś upatrzone malowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Te KM'y to wersja próbna Malowanie będzie pudełkowe, z wilkiem, chociaż ta grafika kobiety jest nieciekawa, jak kiedyś szukałem kalek do Lanca, to natknąłem się na lepiej wykonane nose-artowe panienki... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Wilczek Tak myślałem, mój też jest w tym malowaniu Mam arkusik kalkomanii, którą Kagero wspaniałomyślnie dało do swojego photobooka o B-25. Jeśli chcesz, mogę zamieścić skany z malowań dostępnych (panienki bardzo ładne są ) i potem ewentualnie interesujące Ciebie kalki wyślę pocztą pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Ano bardzo chętnie się im przyjrzę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 No i cholera, ubiegłeś mnie, a ja zaliczyłem wtopę przejrzałem wszystko dokładnie i - o zgrozo - wśród tych kalek i barwnych plansz nie ma szturmowej wersji J-30 Są A, B, C, D, J-1, J-10, i H Jedyny profil J-30 jaki mam (ale nie ma kalek do niego) to B-25 J-30 #4430934 Betty's Dream z 449th BS/345th BG Air Apaches z Okinawy, z lipca 1945 roku. Jeśli nadal chcesz, zeskanuję ten profil i kalki z panienkami... ale się wygłupiłem, przepraszam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Dobra tam, nic się nie stało Popatrzę co w Hannantsie mają pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falda1978 Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Jak już robiłeś taśmy w bocznych stanowiskach strzeleckich należało dodać prowadnice do nich,ale i tak jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi