HELEMUT Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam Tak jak w powitaniu jestem nowicjuszem (nie licząc jakiś dawno PRLowskich sklejanek) chciałbym zacząć przygodę od nowa na tym modelu. Otwierając pudełko stwierdziłem, że chyba trochę na głęboką wodę wypłynąłem, ale od czegoś trzeba zacząć. Jeżeli macie jakiekolwiek pomysły (czytałem forumowskie poradniki odnośnie nowicjuszy) abym nie sknocił na starcie to byłbym zobowiązany. Oczywiście będę się starał na bieżąco pokazywać moje trudy przy sklejeniu tego pojazdu, więc do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 moze jakies foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HELEMUT Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam Niestety dzisiaj dopiero udało mi się wrzucić na fotosa zdjęcie. Niestety zagłębiając się w literaturę o tym modelu zauważyłem, że nie do końca wiadomo czy w opcji Ausf. D był robiony z tym działem, ale .................. http://images47.fotosik.pl/106/7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Wstawię za ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HELEMUT Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzięki śliczne, nie wiem jak to wstawić na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Skoro wracasz dopiero do tego hobby, to myślę, że bawienie się w merytorykę nie jest takie ważne, jak odświerzenie warsztatu i testy nowych technik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi