marioba Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam! To mój pierwszy model w galerii. Model zrobiony kilka lat temu. Jaki jest wszyscy wiedzą. Zimmerit Eduard (pasuje od starej Tamiyi), troche blaszek Abera. Malowane wszystkim tj. akrylami, olejnymi. Modelarstwem zajmuję się ?????? Okolo 25-30 lat..... Zapraszam do oglądania i oceny. Pozdrawiam>>>marioba>>>>>Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 nie lubie starej pancerki, ale ten czolg mi sie podoba:D Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Ogólnie ok, ale widać że model sprzed kilku lat. nie lubie starej pancerki, ale ten czolg mi sie podoba:D Dobra robota To nie czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi