marek d Napisano 20 Kwietnia 2009 Napisano 20 Kwietnia 2009 Stary model Tamiya; ...model starszy niż wielu forumowiczów formy z 1973 r. Część linii podziałowych jest wypukła, mimo to prezentuje się dość ciekawie. Nie ma makiety silnika- tu i tak mało było by widać. Można zrobić fajny model na co dowody są w necie. Do planów nie przykładałem i nie przyłożę. W zestawie są dwie figurki pilotów; siedzący(do kabiny) i stojący. Instrukcja napisana krzaczkami i po angielsku, rysunki pokazują przejrzyście budowę krok po kroku. Kalkomanie dla trzech wersji malowania. Uważam że to dobry materiał do budowy fajnego modelu i tańsza alternatywa dla droższej Hasegawy. Mój kupiłem za 50 PLN na Allegro. Cytuj
hanadam Napisano 20 Kwietnia 2009 Napisano 20 Kwietnia 2009 . Można zrobić fajny model na co dowody są w necie. . Ja do tej pory na swojego z przyjemnością patrzę choć ma z 15 lat Galeria Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi