marek d Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Stary model Tamiya; ...model starszy niż wielu forumowiczów formy z 1973 r. Część linii podziałowych jest wypukła, mimo to prezentuje się dość ciekawie. Nie ma makiety silnika- tu i tak mało było by widać. Można zrobić fajny model na co dowody są w necie. Do planów nie przykładałem i nie przyłożę. W zestawie są dwie figurki pilotów; siedzący(do kabiny) i stojący. Instrukcja napisana krzaczkami i po angielsku, rysunki pokazują przejrzyście budowę krok po kroku. Kalkomanie dla trzech wersji malowania. Uważam że to dobry materiał do budowy fajnego modelu i tańsza alternatywa dla droższej Hasegawy. Mój kupiłem za 50 PLN na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 . Można zrobić fajny model na co dowody są w necie. . Ja do tej pory na swojego z przyjemnością patrzę choć ma z 15 lat Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi