ITALERITRUCK Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 (edytowane) WItam chciał bym żebyście zamieszczali ty naczepy kontynerowe, loga firm przeworzące takie ładunki, i kontynery z logami Edytowane 1 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Kontenery morskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Seb, raczej obojętnie bo te same kontenery są potem na pociągach i ciężarówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Mamma mia... przewożących! Zmień proszę chociaż tytuł tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Tak się składa, że pracuję w branży kontenerowej http://homepage3.nifty.com/container/20d-1-E.htm Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Seb dzięki właśnie o to mi chodziło, Nexus już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Kontenery, a nie kontynery ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Sie czepiasz byś cos dał a nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Odnośnie firm przewożących kontenery, to kiedyś dawałem takie fotki z załadunku maszyn u nas na firmie: viewtopic.php?t=7736 Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 Dzięki Jarek dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Sie czepiasz byś cos dał a nie Sie czepiam, byś sam coś poszukał, a nie... Wszystkie możliwe kontenery: http://home.xnet.com/~cmhewitt/photo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 Dzięki Się czepiasz szukałem szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi