hanomag Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 Oto link z moim Kubelwagenem, równiez tutaj prosze o krytykę i rady!!! http://www.dws.org.pl/viewtopic.php?t=15823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 A moze kolega bylby tak laskaw pokazac zdjecia na TYM forum, zamiast dawac linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanomag Napisano 23 Października 2006 Autor Share Napisano 23 Października 2006 W sumie tak-przepraszam,więcej się nie powtórzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 Nie, no bez przesady... Nie musisz przepraszac. Napisalem to, bo fajnie by bylo, gdybys wzbogacil i nasza galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanomag Napisano 23 Października 2006 Autor Share Napisano 23 Października 2006 Jak znajdę "trochę" wolnego czasu to wystawię na forum LeFH 18M- tak 95% wykoniania. Fajne to wasze forum, ale cosik mało zdjęć modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 Fajne to wasze forum, ale cosik mało zdjęć modeli. No to juz teraz wiesz, czemu poporsilem Cie, zebys sie dolozyl ze swoimi. I nie mow "wasze" forum, bo teraz to juz jest NASZE forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanomag Napisano 23 Października 2006 Autor Share Napisano 23 Października 2006 Fajne to NASZE forum i teraz się postaram, aby każdy mój nowo zbudowany model znalazł tutaj swoje miejsce na krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Tak z innej beczki, czy kiedyś ktoś z was widział Kubelwagena z zerwanym dachem, bo jak pracowałem nad swoim, to mi się rusztowanie Tamiyi w benzynie wykapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 W złym miejscu ustawiłeś pachołka pod tylną osią, w takim ułożeniu model powinien opierać się prawym tylnym kołem o ziemię inaczej trójnóg wyśliznołby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi