koksik750 Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Dzisiaj ukończony... Jeśli relacja nie ukaże się w nowym numerze SM, więcej zdjęć ( w świetle dziennym oraz sztucznym ) dorzucę wkrótce. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Okropne to ziarno lakieru, przez opary tego nie widziałeś? Strasznie psuje efekt. Poza tym model raczej bezbłędny, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 O ja cię... koksik zaszalałeś! Świetny, ja nie mam zastrzeżeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 To lakier zero - a nie samochodowy, To jest grafit metalic a nie zwykły szary, może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Dla mnie bomba ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Obłędny Powala na kolana Pozdrawiam! Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Czyli samochodowy :P , wnętrza nie pokazywałeś bo znów skopane :P ? Pokaż więcej fot . Polerka ładna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 fliper_nx Jeśli relacja nie ukaże się w nowym numerze SM, więcej zdjęć ( w świetle dziennym oraz sztucznym ) dorzucę wkrótce. Wnętrze pewnie dorównuje budzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Witam Moim zdaniem to ziarno jest trochę za duże, ale kolorek fajny. Nie podobają mi się również te końcowki wydechu.. (imitacja przegrzanych) jest zbyt niebieska i dla mnie wogóle nie wygląda realistycznie. Felgi fajnie dobrane. Podsumowując, udany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Nie podobają mi się również te końcowki wydechu.. (imitacja przegrzanych) jest zbyt niebieska i dla mnie wogóle nie wygląda realistycznie No nie wiem... TU są fotki wydechu GTR 35 i są właśnie takie a może nawet jeszcze ciemniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Nie przegrzanych tylko nadpalanych! Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 Fliper_nx czytanie ze zrozumieniem się kłania....przeczytaj zdanie pod zdjęciami uważniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Koksiku a jeśli się ukaże to zdjęć tu nie będzie , prawda ? W dodatku nie kupuje tej gazety i nie mam do niej dostępu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Obiektywnie należy stwierdzić, że za jakość lakieru należą ci się gratulacje. Pięknie go położyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Bardzo fajnie dobrane kolorki - jaśniejszy na dole optycznie poszerza auto, przez co nissan wygląda jeszcze agresywniej. Co to lakieru to nie ma o czym pisać - jak zwykle perfekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Lakier jest miodzio uwielbiam odcienie grafitu, progi niepotrzebnie malowałeś na szaro, to psuję efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 Fliper - tak ,jeśli relacja ukaże się w magazynie zdjęć teraz nie będzie - będą dopiero kiedy wyjdzie kolejny numer. Dumo progi i inne elementy zostały pomalowane na srebrno dla kontrastu - cała bryła dostaje "nowego wyglądu", wygląda inaczej niż każdy gt-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Koksik750 sory za OT ale... SM co ile wychodzi?? patrzyłem co tydzień w empiku za numerem w którym miała być Honda s-2000 i tego numeru do tej pory nie ma :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 Ten numer z Hondą już wyszedł - to jest dwumiesięcznik, już niedługo wychodzi nowy numer ( niestety bez mojej relacji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat3ush Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Prze piękny jest ten model Podziwiam dbałość o detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Koksik robi modele jak robot, każdy idealny i bez błędów. Mi się podobają srebrne progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Koksik robi modele jak robot I na dodatek robi też roboty Fakt jakość wykonania modeli stoi na wysokim poziomie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 farby w puszce są lepsze niż aerograf?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Własciwie to czego dotyczy to pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 czym lepiej malować kaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi