jonnym Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Jeżeli chodzi ci o narzedzie to aerograf- farbe z puszki jak rozcienczysz to tez mozesz malowac aero... Cytuj
portalus Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Precyzyjne pytanie to i odpowiedź jak znalazł. Myślę, że kolega myślał o farbach typu spray. Spray – mała kontrola nad tym co robisz, duże straty farby, wygoda. Aero – kontrola nad strumieniem farby, ekonomia, kultura techniczna (konserwacja sprzętu, potrzebny jest kompresor). Jak zlejesz np. spray Tamiya do aero to masz dwa w jednym i szczerze polecam takie rozwiązanie. Podkłady Gunze typu spray to sugeruję zostać przy rozwiązaniu zaproponowanym przez producenta i nie kombinować ze zlewaniem zawartości puszki. Cytuj
xsara2008 Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 Dla mnie KOCUR!!!Kurczę szukam koloru do amerykańskiej ciężarówki żeby chromy ładnie podkreślic i chyba znalazłem:) Cytuj
Mors Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 koksik750 Gratuluję Świetny model, bardzo ładna polerka Nie widzę wad na zewnątrz Środek ocenię, jak będą fotki albo w SM obejrzę Pozdrawiam Mors Cytuj
Bartek.X Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 już niedługo wychodzi nowy numer ( niestety bez mojej relacji ) Także Mors - chyba nie obejrzymy tego "wozu" w SM Cytuj
wuen Napisano 6 Grudnia 2009 Napisano 6 Grudnia 2009 Jeśli relacja nie ukaże się w nowym numerze SM, więcej zdjęć ( w świetle dziennym oraz sztucznym ) dorzucę wkrótce Relacja ukazała się ale aby coś zobaczyć na fotkach trzeba mieć lupę Nie krępuj się - dawaj następne foty Cytuj
truckertom Napisano 7 Grudnia 2009 Napisano 7 Grudnia 2009 Wcześniej nie widziałem tego modelu więc dopiero teraz komentuje . Powiem krótko, szczena mi opadła jak go zaobaczyłem, niesamowity poprostu Cytuj
czarny1986tychy Napisano 7 Grudnia 2009 Napisano 7 Grudnia 2009 Normalnie miodzio !! Elegancki Modelik Szacun Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi