Aleks Kornafel Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Witam, Tak wiem - wash jak zwykle nie wyszedł... Tak wiem, brudno jak w ruskim bur... Ale w końcu to front wschodni. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Bardzo mała skala ( nawet nie wiedziałem, że Revell robi w 1:76, myślałem, że tylko w 1:72). Nie wiem, czy to wina zdjęć, ale chyba ten dunkegelb jest za ciemny. O szczegółach się nie wypowiadam, bo zdjęcia na to nie pozwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Wnętrze jest chyba w złym kolorze. W pojazdach o otwartej nadbudowie powinien to być kolor bazowy, czyli dunkelgelb w tym wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi