czsochaj Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 Oglądając Discowery o zakładach które naprawiają i modernizują w USA czołgi, zapragnąłem mieć podobny. Model mocno zużyty, tak jakby, przed chwilą zdobył Bagdad. Właśnie takie brudasy tam trafiają, aby dostać nowe wyposażenie i szatki w piaskowym kolorze. Sam zestaw jest czysto i dobrze wydany, gąski to odcinki i pojedyncze ogniwa , nawet nieźle odwzorowana faktura pancerza. Bardzo dobrej jakości kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Współczesny sprzęt niezbyt mnie interesuje, ale Twój Abrams bardzo mi się podoba. Proponowałbym psiknąć go jeszcze delikatnie matowym lakierem bezbarwnym i wycieniować niektóre miejsca (np: panele z granatami dymnymi po bokach wieży). Przydało by się trochę pakunków z rzeczami osobistymi załogi; jest dobry zestaw żywiczny bodajże firmy CMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 WOW! Piękna robota! Jedyne co wali po oczach to ultra-wyraźne peryskopy. Ale wiem jak ciężko jest namalować coś takiego w skali 72, więc nie jest to jakiś przeogromny błąd. No i antenki mógłbyś z ramki rozciągnąć. Świetny tank i wcale nie taki przetyrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 18 Maja 2009 Autor Share Napisano 18 Maja 2009 Dzięki Wam obu za ocenę mojego modelu. To co mi poradziliście, wezmę pod uwagę przy następnym Abramsie, ale już w innej skali. Samemu czasami nie dostrzega się niedoróbek. To jest tak zwany narcyzm modelarski( lub bufonada he, he). W tym nic już nie będę zmieniał, model ma już dwa lata, cała rodzina przyzwyczaiła się już do jego wyglądu, niech już tak zostanie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi