misiek14pl Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Witam, rozpoczynam relację z budowy Dafa : in-box: Czas na zdjęcia z warsztatu przednią oś przerobiłem na skrętną : Sklejony i poszlifowany most: Sklejona skrzynia : Sklejone blachy kabiny, przednią scianę zostawiłem, aby włożyć wnętrze: Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Fajny model! Też go mam Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Ja tez, czekam aż wyjdzie wywrotka potem się za to biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 17 Maja 2009 Autor Share Napisano 17 Maja 2009 (edytowane) Ja pod niego chcę podczepic naczepę subaru team, a beczka pójdzie do scanii Edytowane 17 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 pujdzie Mam ten zestaw w magazynie. Może kiedyś skleję. Ciekaw jestem, jak wyjdą Ci kalki na beczce, bo ich naklejenie będzie chyba najtrudniejszym zadaniem w budowie tego zestawu. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 No to powodzonka A jakeś malowanie wybrałeś na Dafa ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 17 Maja 2009 Autor Share Napisano 17 Maja 2009 Nie nic nie mam wybrane ale chyba będzie ciemny niebieski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 23 Maja 2009 Autor Share Napisano 23 Maja 2009 Sorry za post pod postem poszlifowałem bak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Przeszlifuj go jeszcze raz porządnie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Troszkę szpachli, i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam, dawno mnie tu nie było a prace powoli do przodu : Kasta posklejana do kupy Pomalowany wydech: Przymiarka całości : A tu opaski na bak domowej roboty (bak będzie jeszcze poprawiony) : A tak się prezentuje z wszystkimi opaskami: Mam już pomysł na malowanie będzie to czerwona rama, kabina żółta i atrapa czerwona 8-) Co myślicie o tym malowaniu Rama w podkładzie zrobiłem SS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 W tym malowaniu może wyglądać jak zabawka. Ja zrobiłbym bym go w malowaniu jakiejś spedycji albo po prostu rama szara lub czarna i kabina czerwona lub biała, ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Aktual: Postanowione rama czerwona co do kabiny to zobaczę gdzie niegdzie jest jakieś niedociągnięcie lakiernicze ale to przez brak farby:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Czerwone chlapacze Koniecznie na czarno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi