fliper_nx Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 In-box Fotki: Lekkie nadlewki łatwe do zeszlifowania . Modelik na prezent dla mojej mamy, schemat malowania wymyśli się po drodze, kolorki będą takie jak tu bądź zbliżone [czerń-pomarańcz]: W planach małe przeróbki, unowocześnienie, oraz być może mała elektryka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 19 Maja 2009 Autor Share Napisano 19 Maja 2009 Dziś kupiony zestaw lakierów do modelu, pomarańcz Ford [uSA], czarny [bMW-Mini] (metaliczne] oraz bezbarwny z utwardzaczem których nie ma na foto. Kolory nie zostały idealnie dobrane , bardziej na oko ale sami oceńcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 No fajnie będzie czekam na aktualkę jestem fanem tego motoru jest on piękny w 1:1 i jako model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniu Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Witam. Bardzo fajny modelik. X lat temu również go popełniłem. Całkiem miło się skleja, jedyne co mniej miło wspominam to te wszystkie orurowania wokół tyłu, kufrów itd. Strasznie toto delikatne i po sklejeniu łatwo utrącić. Ale ogólnie spoko. Ja swojego zrobiłem w kolorach pudełkowych i bardzo jestem ciekaw jak będzie wyglądał w Twoich kolorkach. Powodzenia w budowie! P.S. Gdybyś chciał zobaczyć co mi z tego motorku wyszło zapraszam do tematu http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=10854 znajdziesz tam dwie fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Fliperku co tam słychać w temacie, są jakieś postępy Działaj działaj to może i ja dokończę moją maszynkę Dwa lata temu skleiłem i poszpachlowałem ramę i kufry, no i jakoś straciłem zapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi