fliper_nx Napisano 18 Maja 2009 Napisano 18 Maja 2009 In-box Fotki: Lekkie nadlewki łatwe do zeszlifowania . Modelik na prezent dla mojej mamy, schemat malowania wymyśli się po drodze, kolorki będą takie jak tu bądź zbliżone [czerń-pomarańcz]: W planach małe przeróbki, unowocześnienie, oraz być może mała elektryka. Pozdrawiam Cytuj
fliper_nx Napisano 19 Maja 2009 Autor Napisano 19 Maja 2009 Dziś kupiony zestaw lakierów do modelu, pomarańcz Ford [uSA], czarny [bMW-Mini] (metaliczne] oraz bezbarwny z utwardzaczem których nie ma na foto. Kolory nie zostały idealnie dobrane , bardziej na oko ale sami oceńcie . Cytuj
punio Napisano 19 Maja 2009 Napisano 19 Maja 2009 No fajnie będzie czekam na aktualkę jestem fanem tego motoru jest on piękny w 1:1 i jako model. Cytuj
koniu Napisano 20 Maja 2009 Napisano 20 Maja 2009 Witam. Bardzo fajny modelik. X lat temu również go popełniłem. Całkiem miło się skleja, jedyne co mniej miło wspominam to te wszystkie orurowania wokół tyłu, kufrów itd. Strasznie toto delikatne i po sklejeniu łatwo utrącić. Ale ogólnie spoko. Ja swojego zrobiłem w kolorach pudełkowych i bardzo jestem ciekaw jak będzie wyglądał w Twoich kolorkach. Powodzenia w budowie! P.S. Gdybyś chciał zobaczyć co mi z tego motorku wyszło zapraszam do tematu http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=10854 znajdziesz tam dwie fotki. Pozdrawiam Cytuj
tornado Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 Fliperku co tam słychać w temacie, są jakieś postępy Działaj działaj to może i ja dokończę moją maszynkę Dwa lata temu skleiłem i poszpachlowałem ramę i kufry, no i jakoś straciłem zapał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi