marek d Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Witam, gdy na konkursowym MiG-u wiązał klej i przeżywałem rozterki związane z malowaniem drewienka, dla odstresowania zacząłem dłubać tytułowego Emila. Wreszcie go skończyłem. Dodałem tylko zooma do kabiny. Oto on: Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Bardzo fajny Mietek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Dobry jest Ale w 1/48 najbardziej lubię oglądać kabinki - a gdzie fotka kokpitu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Mam nieco mieszane uczucia... z jednej strony bardzo ładnie i schludnie wykonany...ale... no właśnie - odnoszę wrażenie że zieloną farbę kiepsko rozmieszałeś i za mało pigmentu ma (albo za rzadka była) - plamki wygladają jak kleksy - wyraźnie są półprzezroczyste i widać krople Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek C Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Model bardzo ładny i dobrze wykonany lecz też mam zastrzeżenia do tych zielonych plamek ,poprawił bym ich wykonanie i rozkład, zwłaszcza na lewej stronie kadłuba pod kabinką , ale i tak mi się bardzo podoba Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 21 Maja 2009 Autor Share Napisano 21 Maja 2009 hanadam i Jarek C - macie rację plamki są kiepskie. Na kadłubie robiłem je od łapki no i wyszło jak widać. Patyk 3 fotki ale bardzo kiepskie Dzięki za opinie- szczególnie te krytyczne. Ciągle się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Ciągle się uczę Człowiek bez względu na to, co robi uczy się całe życie a Ty idziesz w bardzo dobrym kierunku. Modelik Bardzo ładny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi