zbiegu Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Witam,korzystając z wolnego i pięknej pogody odwiedziłem dzisiaj Southend on Sea, efekty mojej wizyty pokazuje poniżej, mam nadzieje że zdjęcia się spodobają: To wszystko co było w powietrzu, oczywiście jeśli będzie zainteresowanie to tak jak z relacją z Farnborough mogę wrzucić wszystkie zdjęcia na Megaupload PS. A to co stało na ziemi: i nie tytlko: ostatnie 4 zdjęcia troche nie na temat, ale nie będe zakładał kolejnego tematu w innytm dziale. Do wszystkich pojazdów był dostęp bez ograniczeń, można było zajrzeć wejść i posiedzieć. Cytuj
LordDisneyland Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Dla mnie bomba, pozazdrościć wolnego dnia ;) . Oczywiście, prosiłbym o więcej fot Hawków, no i -koniecznie!!! - poduszkowca, bo prezentuje się rewelacyjnie! Dzięki , przynajmniej na zdjęciach sobie pooglądałem Cytuj
zbiegu Napisano 29 Maja 2009 Autor Napisano 29 Maja 2009 RED ARROWS Ps. Podobno będą w Radomiu, ja ich raczej tam nie zobacze, ale polecam każdemu, szczególnie prz bezchmurnej pogodzie. Miłego oglądania. Cytuj
LordDisneyland Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Dzięki wielkie, folder z Hawkami znowu trochę przytył Cytuj
jachud3 Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Avro! I to z obstawą! AAAAAA żeby takie coś na Góraszkę przyleciało... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi