Michał_Kielce Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Wiem że nie jest doskonały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Wiem że nie jest doskonały... Doskonały może i nie jest ale mi się bardzo podoba Fajnie wyszły Ci ostre przejścia między kolorami, nigdzie nie są porozlewane, dobra robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Z tego co zobaczyłem na pierwszym zdjęciu to model fajnie zrobiony, gratuluję. A zobaczyłem tylko jedno zdjęcie bo są strasznie duże. Wstaw może zdjęcia o szerokości 1024 iteż wszystko będzie doskonale widać, takie jak teraz zrażają użytkownikow z wolniejszym netem. Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Moim skromnym zdaniem modelik bardzo przyzwoity proponuje skorzystać z photobucket.com, wstawia zdjęcia na forum w normalnej rozdzielczości, bo na tych z fotosika nie widać za dużo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Modelik ładny, sam go kiedyś popełniłem, jednak kalki spieprzyły efekt całej pracy...a propo kalek, czy przypadkiem nie zapomniałeś dac kalek na golenie podwozia? Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_Kielce Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2009 Zapomniałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi