METYS Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 Wiem że nie jest doskonały... Doskonały może i nie jest ale mi się bardzo podoba Fajnie wyszły Ci ostre przejścia między kolorami, nigdzie nie są porozlewane, dobra robota . Cytuj
Krzysztof Salwiczek Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 Z tego co zobaczyłem na pierwszym zdjęciu to model fajnie zrobiony, gratuluję. A zobaczyłem tylko jedno zdjęcie bo są strasznie duże. Wstaw może zdjęcia o szerokości 1024 iteż wszystko będzie doskonale widać, takie jak teraz zrażają użytkownikow z wolniejszym netem. Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj
igi Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 Moim skromnym zdaniem modelik bardzo przyzwoity proponuje skorzystać z photobucket.com, wstawia zdjęcia na forum w normalnej rozdzielczości, bo na tych z fotosika nie widać za dużo.. Cytuj
James Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Modelik ładny, sam go kiedyś popełniłem, jednak kalki spieprzyły efekt całej pracy...a propo kalek, czy przypadkiem nie zapomniałeś dac kalek na golenie podwozia? Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi