stroju Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Witam Przedstawiam moją ostatnią zdobycz, dostałem do Daniela za darmo, bo jest to zwrot z reklamacji, a nie zgadza się ramka z wahaczami (Bc), jest z wersji MkIII, nie za bardzo wpływa to na wygląd gotowego modelu, można łatwo dorobić z płytki i pręcików polistyrenowych... Model robi bardzo dobre wrażenie od strony technologicznej, delikatne detale, świetne koła bez śladów łączenia form do rzeczy: to jest ta trefna ramka: ogólnie jest b.dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_222 Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Ja mam Mk. III i faktycznie jest parę różnic, mogę dać inboxa. No i załoganci - u mnie ci pozostali dwaj, co się z oryginalnego zestawu zgubili ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 No takiej zabawki za darmochę to mogę pozazdrościć stroju będziesz robił warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Ładnie wypraski jak na MiniArt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 30 Maja 2009 Autor Share Napisano 30 Maja 2009 stroju będziesz robił warsztat? na pewno, ale nie wiem kiedy... Ładnie wypraski jak na MiniArt. mnie też zaskoczyli pozytywnie, maiłem do tej pory do czynienia tylko z ich figurkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 No rewelacja, już go chcę !! Co prawda dla mnie jest skomplikowany (hmm), chodzi o wnętrze, ale w końcu trzeba kiedyś zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi