MCzarnowicz Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Wpisując się w generalny pacyficzny trend jaki szerzy sie obecnie na forum przedstawiam wam FM-1 Wildcata ze stajni Hobby Bossa, modeli bardzo przyjemny i tylko moja głupota sprawiła że wygląda tak mizernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 że wygląda tak mizernie. Żartujesz sobie wygląda bardzo fajnie. Szczególnie podobają mi się te pasy na fotelu, rewelacyjne. Gratuluję udanego modelu, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 nie bądź taki skromny, sympatyczna kocina-ptaszyna fajnie wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 tak mizernie?! jest genialny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Bardzo przyjemny w odbiorze wizualnym model ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 A zbiorniki gdzie?? Widzę, ze dziurki zostawiłeś więc chyba będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 A jaka to skala jeśli można wiedzieć? 48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 31 Maja 2009 Autor Share Napisano 31 Maja 2009 O przepraszam, zapomniałem podać skali. Tak to jest 1:48. Ze zbiornikami jest pewien kłopot, potrzebują troszkę pracy lub zamiany na inne gdyż podczas malowania, po nałożeniu lakieru zanim wyschły doszło do ich styku z podłożem i co za tym idzie potrzebują szlifowania i malowania na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Mój paskud wygląda jak poniżej (wersja cabrio bo wypadki chodzą po ludziach i samolotach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 9 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2009 Hanadam, fajny, ja też mało co nie zrobiłem z mojego wersji cabrio, szkoda że tej owiewki nie da się zrobić w wersji otwartej. Obydwaj zrobiliśmy ten sam błąd, jeśli błędem można to nazwać. Lepiej było wyciąć z kalek białe pola w insygniach amerykańskich bo widać różnicę pomiędzy farbą na modelu a kalce, to razi w oczy szczególnie u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi