kubisz Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Świetnie wygląda ten las na dachu To będzie zdecydowanie Twój najlepszy Humvee, tak trzymaj. "zaantenowanie" - co za ochyda - dlaczego białe Mam rozumieć, że Ci się nie podoba biały kolor anten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 1 Lutego 2010 Autor Share Napisano 1 Lutego 2010 Tak kolor - nie wiem może nawet różowe by mi bardziej pasowały niż białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Mnie się te białe anteny w Memuganie akurat bardzo podobają - ciekawy akcent kolorystyczny w szarozielonej bryle całości. No ale jeden lubi czosnek, drugi lubi cebulę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 2 Lutego 2010 Autor Share Napisano 2 Lutego 2010 No ale jeden lubi czosnek, drugi lubi cebulę... lubie jedno i drugie - a najlepiej razem - ale nikt mnie wtedy nie lubi ps - licznik poprzednio się zepsuł - było: 34 dni robocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 3 Lutego 2010 Autor Share Napisano 3 Lutego 2010 (edytowane) Dzień (roboczy) 35 01. waloryzacja km-u (część "metaliczna" przy km zrobiona od nowa, km-y Dragon, magazynek & Co Eduard); 02.03 po przeróbce; 04.-09. taki przwie finał (pozostały do zrobienia "śmieci" w bagażniku bocznym i tablice i napisy z tyłu pojazdu) 01 02 03 04 05 06 07 08 09 Edytowane 3 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Pięknisty Czekam na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 6 Lutego 2010 Autor Share Napisano 6 Lutego 2010 Dzień (roboczy) 36 i OSTATNI wyposażenie 01. butla gazowa; 02. światło przeciwmgłowe (z wypraski biseptolu); 03. tablice, taśmy ostrzegawcze (+koci włos); 04. full tył 01 02 03 04 Finisz >>> ZAPRASZAM GALERIA <<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi