METYS Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Miał być skończony w tydzień, ale ze względu na moje lenistwo zajęło to prawie dwa. "Zabawka" zrobiona na luzie, tylko i wyłącznie dla odstresowania, zabawy i zabicia czasu w oczekiwaniu na blaszki do Dauntlesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Ładnie ładnie, tylko ta ściera wygląda jak jakaś plastelina :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Bardzo ładny model! Ale: - kółka się błyszczą - ścierka vel. plastelina - nie wiem co to, ale wygląda paskudnie jak dla mnie - jaki jest ostateczny lakier? Błyszczący? Chyba za bardzo odbija światło... - jeszcze te dziwne ślady wokół owiewki - co to? A tak to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Bardzo ładny model! Ale:- kółka się błyszczą - ścierka vel. plastelina - nie wiem co to, ale wygląda paskudnie jak dla mnie - jaki jest ostateczny lakier? Błyszczący? Chyba za bardzo odbija światło... - jeszcze te dziwne ślady wokół owiewki - co to? A tak to fajnie Kółka jak kółka ale on cały świeci się jak 'psu jaj" choć dwa razy traktowany był matem. Nie wiem może za mocno rozcieńczyłem lakier. Ta ściera to chusteczka nasączona wikolem i pomalowana, ale rzeczywiście kolor wyszedł paskudny, się zmieni A ślady wokół owiewki to efekt nudów i braku pomysłu co z tym fantem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 No to ja bym te ślady przed owiewką na Twoim miejscu usunął Dziwnie wyglądają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Ładnie, ale dorzucę coś od siebie mogłeś nieco pocieniować kolektory wydechowe i wybrudzić silnik poza tym to cała reszta bardzo przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Szmaty nie trzeba przemalowywac, pare razy suchym pędzlem i ja trochę uplastycznić może... A kacapik zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi