Zajcu Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 (edytowane) A więc, Nie będę się rozpisywał bo nie ma po co ale pokrótce powiem, że był to mój drugi model który mi nie wyszedł... a że dawno temu nie miałem co robić to go przerobiłem. Wszystko jest nie zgodne z rzeczywistością, dlatego mi to loto :P co o nim sądzicie (może trochę przesadziłem) ale tylko chciałem pokazać co mi wyszło jak nic nie umiałem Zdjęcia są z przed i po przeróbce ZDJ PRZED: Po poim wymyśle... Pozdrawiam Zajcu Edytowane 6 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 A więc,Nie będę się rozpisywał bo nie ma po co Fotki tez mogłeś sobie darować. Przepraszam, ale nie widzę sensu czegoś takiego pokazywać. Nie dość, że te przerobienie wygląda gorzej od poprzedniego modelu to jeszcze nie wiem co innym mogłoby się spodobać. A na forum są setki dobrych modeli, warsztaty, poradniki, po co ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2009 tak tylko umieściłem... a przeciez jeden temat w tę czy w tę nie zbawi a to było dawno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Ja tylko zwrócę uwagę na błąd w tytule: "Science Fiction" - tak jest poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 model słabo wykonany ale wiem czemu bo relacje śledziłem na SKLEJMY.COM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 swietny dawaj następny nie możemy się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Każdy jakoś zaczynał,natomiast warto podpatrywać innych i ciągle doskonalić technikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi