Vybor89 Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Tak jak w temacie...W moim GT350H chciałbym zrobic lekko "zmęczone" opony lecz nie orientuje się jak to zrobic. Przeszukałem kilkanaście warsztatów ale na nic nie trafiłem Ma ktoś jakiś pomysł lub robił już coś takiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Sądze, że można by je delikatnie sfatygować papierem ściernym, efekt całkiem miły dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2009 1200 papier będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Możesz spróbować, dawno tego nie robiłem , ja robiłem to z 6setką jeśli mnie pamięć nie myli (skleroza jestem, dziś tego samego papieru używałem i nie pamiętam ;/). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2009 Ok. Akurat 600 też mam to jutro moge spróbowac Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Zmęczone opony nie są czarne tylko ciemno szare dlatego można lekko Panzergrau podmalować, z umiarem Do tego suche pastele. Ja zrobiłem tak w Strykerze. http://i472.photobucket.com/albums/rr87/peter_pl/m1126%20Stryker/SV501871.jpg?t=1244374585 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Załóż oponę na wiertakrę i popal gumę na papierze ściernym np. 1200 - ale tak z umiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lachotek Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Załóż oponę na wiertakrę i popal gumę na papierze ściernym np. 1200 - ale tak z umiarem Tylko trzeba ją wcześniej wywarzyć :P, bo inaczej może przycierać jedno mijsce mocniej, inne słabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Raczej wycentrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi