kzugaj Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Może ktoś z was próbował malować akryl Revella na podkład Tamiya lub emalia Revella i podkład tamiya? Ogólnie wiem że takie kombinację kończą sie niezbyt ciekawie. Czekam na odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 A to niby dlaczego? Nie powinno nic się dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 9 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2009 No może akryl Revella na podkład Tamiya nic nie bedzie. Ale gdzieś w jakimś wątku czytałem że ktoś na podkład akrylowy położył emalia(lub odwrotnie) i mu chyba zaczeło puchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Ja na podkłady Tamiyi kładłem zarówno i akryle, celulozowe jak i żrące samochodowe akryle i nic się z tym podkładem nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Podkład tamiyi to normalny surfacer - wytrzyma wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2009 Ok dzieki panowie ale i tak najpierw spróbuje na jakimś niepotrzebnym elemencie żeby się upewnić. Pozdrawiam i uważam temat za zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi