Dumo Napisano 26 Lutego 2010 Autor Share Napisano 26 Lutego 2010 Rush na dioramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Tygrysek jest po lakierze matowym Model Mastera, Seb mi go polecił i ja się do tego doczepiam baardzo dobry lakier, mat jaki trzeba. Friulki sklecone, zadziwiająco szybko mi poszło w niespełna godzinke dwie gąski. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 bardzo mi sie podoba twoj kociak, fajne obicia i zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 niezle tempo jak przez godzine sie obrobiles ;> tak mysle ze mozna by dac jakichs figurantow krzatajacych sie przy zaladunku czy cos takiego na ta podstawke zeby uwiarygodnic albo chociaz uzasadnic te szmaty, worek ktory zakrywa wentylacje itd. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Figurka będzie ale jedna na wieży jakaś siedząca, jak złapie coś taniego na allegro na pewno sobie sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Fotka na szybko robiona telefonem, gąski zaraz idą do lakierowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi