tmajer Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Z powodu długiego przestoju w pracach modelarskich dawno nie pokazywałem nic nowego. Parę modeli jest rozgrzebanych, jeden właśnie udało mi się ukończyć. Sam model jest bardzo prosty i, jak to z reguły u mnie, wykonanie prosto z pudła. Zapraszam do oglądania. Pudełko wygląda tak: Jednak moja wizja malowania tego modelu była zupełnie inna. Parę fotek z budowy, a następnie efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Bardzo ładnie i czysto wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Bardzo ładnie i czysto wykonany model Dokładnie P.S.Bardziej czysto się nie dało zrobić ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Świetny model! Gratuluję! Kolor jest powalający! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Model bez zarzutu Nie ma do czego się przyczepić, jednak myślę, że mogłeś bardziej pogrzebać przy silniku, ale jak tak chciałeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Super zazdroszczę modelu wykonanie poprostu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slizer Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Powiem tylko jedno słowo ZAJEBIASZCZY :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Model czyściutki i ładniutki ale brak przewodów pod maską , oponki zbyt się błyszczą oraz mogłeś kilka elementów powashować , między innymi koła [felgi] . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Świetnie wykonany model Mam pytanie - z czego wykonałeś antenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Model bardzo estetyczny - podoba mi się. Pytanko : chromy fabryczne, czy malowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Dziękuję bardzo za wszystkie opinie, cieszę się, że model się podoba Model czyściutki i ładniutki ale brak przewodów pod maską , oponki zbyt się błyszczą oraz mogłeś kilka elementów powashować , między innymi koła [felgi] . Też o tym myślę, spróbuję jeszcze położyć wash na felgach. Świetnie wykonany model Mam pytanie - z czego wykonałeś antenę? Antenę zrobiłem rozgrzewając nad świeczką kawałek ramki od części, a następnie rozciągnąłem go. Model bardzo estetyczny - podoba mi się. Pytanko : chromy fabryczne, czy malowałeś ? Chromy są fabryczne, ubytki przy powstałe przy wycinaniu oraz szlifowaniu części uzupełniałem srebrnym markerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Model fajnie wykonany, lecz to śmigło w silniku żółte, nie bardzo mi pasuje. I kasta pomalowana na jakiś fiolet też nie moje gusta tak to model okej pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiTurbo Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Tomku, a jakimi farbami malowałeś? TomiTurbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2009 Tomku, a jakimi farbami malowałeś? TomiTurbo Spray Motipa, jakiś fiolet Daewoo, na to bezbarwny też Motip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 No Tomku fajny modelik Ja jak widziałeś postawiłem bardziej na klasykę stąd właśnie 2 kolory bez metaliku i jeszcze dodałem chłodnicę której producent nie przewidział. Jak będę wybierał się w Twoje strony to wezmę go ze sobą bo nie wiem ile liftu dostał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Hejka. Bardzo ladnie wykonany modelik. Bardzo dobrze dobrane kolory kasty. Moze jedynie lakier mogles bardzie przepolerowac, zeby lsnij jak te chromy..? Ogolnie ocena celujaca. Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi