kwiatektatek Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Witam w mojej pierwszej galerii. Jest ona pokłosiem II Zimowego Konkursu Modelworku w którego ramach absolutnie się nie zmieściłem. Zestaw ICM-u jest dość wymagający i pokonał mnie dwukrotnie: przy składaniu komory płatów i przy ustalaniu pływaków. Każda z tych klęsk powodowała porzucenie wszelkich prac przy modelu, gdyż na jego widok moje samopoczucie gwałtownie się pogarszało Ale co się odwlecze to nie uciecze. Heinkel został poskładany do kupy, a mi przybyły nowe doświadczenia. W tym modelu po raz pierwszy wykonałem naciągi i waloryzowałem kabinę. Miało być jeszcze jakieś brudzenie, ale to już następną razą Wystarczy już gadania; oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwat Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Ładny... Fajnie Ci olinowanie wyszło tylko taki czyściutki cały. Pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Full wypas ...i niteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Naciągi.... Fajnie się całość prezentuje Z Twojej relacji wynika, że potwierdza się teoria o niesklejalności ICMowskich samolotów, ale uporałeś się pierwszorzędnie Tylko rzeczywiście wydawałoby się, że troszkę za czysty, ale... taki mi się podoba Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Się mi podoba A tyle miałeś obiekcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2009 Dziękuję za pozytywne opinie. Koledze Hafesowi przez wzgląd na starą znajomość nie wypadało powiedzieć inaczej A co do obiekcji to moje są usprawiedliwione. Model w realu wygląda gorzej niż na zdjęciach. Z naciągów naprawdę jestem zadowolony, a reszta jest doświadczeniem na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi