RH Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Taki sobie modelik .Ale niestety nie polecam początkującym,mimo prostej konstrukcji wymaga wiele pracy szpachlowo szlifierskiej Modelik to Fw 56 "SZmaciak"( to takie moje wolne tlumaczenie nazwy ) 1:48 firmy Historic Plastik Models. Malowanie z 7 Szkoly pilotow w Tulln 1941 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Podoba mi się, bardzo Pierwszy raz coś takiego widzę Tylko chyba troszkę ta swastyka Ci nie wyszła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Pierwszy raz coś takiego widzę heh mam takiego, tylko ze to papierzak z MM. Fajne latadło, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 RH no modele to robisz bardzo ładne, ale zawsze widzimy tylko skończone, może byś jakiś wątek warsztatowy pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2009 RH no modele to robisz bardzo ładne, ale zawsze widzimy tylko skończone, może byś jakiś wątek warsztatowy pokazał Szkoda mi czasu na opis budowy(no chyba że ktos by za to zaplacil ) wiąże sie to z babraniem sie ze zdjeciami itp. Raz jeden tylko opisywalem na innym forum pracę nad Fiatem CR-42 . i C 119 http://www.forum.modelarstwo.org.pl/viewtopic.php?t=38621 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 No widzisz, a w tej relacji to widać jeszcze jaką walorkę robisz. Robiłeś galerie tej Foczki, a mogłem nie zauważyć? bo interesujące malowanie, a pierwszy raz takie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2009 No widzisz, a w tej relacji to widać jeszcze jaką walorkę robisz. Robiłeś galerie tej Foczki, a mogłem nie zauważyć? bo interesujące malowanie, a pierwszy raz takie widze TUTAJ JEST viewtopic.php?t=13333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Ciekawie się prezentuje na tle tej trawki i tej roślinki obok. Aż wpadłem na pomysł, czy by kiedyś nie wziąć jakiegoś modelu do ogrodu botanicznego i tam zrobić mu galerię... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 TUTAJ JEST viewtopic.php?t=13333 Dzięki, teraz już wszystko wiem Oczywiście i tamta FWuszka świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Model pięknie zrobiony, ale jeżeli nie znacie języka to nie piszcie po niemiecku. Co to ma być stóffer!? Ten samolot nazywał się Stösser (a tak się pisze jak się nie ma o-umlaut czyli "ö" Stoesser). W niemieckiej gotyckiej stylistyce s przypomina f może stąd te dwa f. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Model pięknie zrobiony, ale jeżeli nie znacie języka to nie piszcie po niemiecku. Co to ma być stóffer!? Ten samolot nazywał się Stösser (a tak się pisze jak się nie ma o-umlaut czyli "ö" Stoesser). W niemieckiej gotyckiej stylistyce s przypomina f może stąd te dwa f.Pozdrawiam Myślalem, że autor chciał upodobnić ten napis do gotyckiej czcionki, ale skoro zmienił to widze że nie... Sam kolega nie wie, jaki model robi...? Toż to czyste sklejactwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Nazwę w tytule zmieniłem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi