panzer_lehr Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 przemek298 jeśli jak sam piszesz malowałeś już farbami marki REVELL, HUMBROL, to zostań przy nich. To co Ty chcesz zrobić, to się nawet do wash'a nie nadaje, co dopiero mówic o malowaniu modeli. Chcesz położyc 3 warstwy...to jak tak to go nie maluj tylko go oblep plasteliną, bo efekt będzie taki sam. Jednakże, jeśli masz jakiś patent na używanie i malowanie takimi farbami to z miłą chęcią się przyjże twojej technice. Pozdrawiam i życze powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Nie ciskaj się, nikomu nie przeszkadzają Twoje farby, maluj czym chcesz. Założyłeś wątek warsztatowy oczekując pomocy i porad, więc radzę Ci (a zapewne nie tylko ja) - maluj farbami odpowiednimi do tego. Czy posłuchasz tej rady, czy nie, Twoja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 Posłucham Waszych rad, zmyję to, co nałożyłem i zainwestuję 15 zł na Pactrę. Dzięki. P.S W związku z tym odbędzie się mała przerwa w prowadzieniu warsztatu. Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 Dostałem spraya, zdrapałem farbę jutro ładnie spryskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 spryskałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Hehe. sokolprzemek MOdel jest już dawno ukończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi