Michał_Kielce Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Nie jestem zadowolony, linie podziału to koszmar, cały się pobrudził a przy czyszczeniu odpadały kolejne elementy i bałem się że go połamię przy dociskaniu no i straciłem ochotę na dalsze wykańczanie go. Najchętniej to wrzuciłbym go do wody ale boje się że kalki odpadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 No ale opony mogłeś zmatowić. Poza tym to nie jest tragicznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Drobne niedoróbki w malowaniu - na osłonach silników od tyłu widać goły plastik, a z wlotu powietrza na płacie wyłazi czarna farba. Warto zmienić kolejność malowania. Washu jeszcze nie robiłem, ale spekuluję że nie położyłeś bezbarwnego błyszczącego pod wash i dlatego źle się zmywał. Samolot sam w sobie jest ładny. Mam takiego ze starego Airfixa. Jak zrobię to porównamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_Kielce Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 Przed washem zawsze kładę jedną warstwę sidoluxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Michał nie pękaj i poraw go. Całkiem fajny samolot, mam 2 takie nie zaczęte A-5 i A-6. Co masz na myśli pisząc o liniach podziału, że są tragiczne? Przy washu czy ogólnie są kiepskie? U mnie całkiem spoko są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi