RH Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Po prezentacji śmiesznego samolociku nadszedl czas na cos poważniejszego A mianowicie przedstawienie nocnego myśliwca Luftwaffe czyli Heinkel He-219 A7 UHU .Model Tamiyi w 1:48 bez dodatkow (prosto z pudełka) w malowaniu z3/NJG3,maj 1945 Dania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cparty95 Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Model super. Podziwiam Cie, że chciało ci się robić te plamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2009 Model super. Podziwiam Cie, że chciało ci się robić te plamki W bardzo prosty sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Heh, rzeczywiście niezłe rozwiązanie tylko trzeba mieć aero ;P Model super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Do tego modelu dołączony był plan "plamek" w skali 1:1 w stosunku do modelu... Można było je wyciąc i przykleic na model zamiast tych kuleczek i po pomalowaniu miałbys kamuflaż jak prawdziwy Ja tak zrobiłem.... Ręce mi odpadały z bólu od wycinania tych plamek ale się opłacało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 RH a te kuleczki to z czego - blue tack (czy jego biała odmiana) czy coś innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 RH a te kuleczki to z czego - blue tack (czy jego biała odmiana) czy coś innego?? Tak to cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi