SlawiekD Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Witam! Zaczynam nowy warsztat... Moim nowym modelem będzie P-40N Hasegawa. Będę wykorzystywał: Part S48-139 P-40K,M,N flaps Eduard 49333 P-40N Quickboost 48 195 P-40E Warhawk engine Ultracast 48153 P-40E-N Flared Exhausts CMK 4155 P-40E undercarriage set CMK 4156 P-40E control surfaces decal Eagle Strike 48191 Birds Of Prey (part IV) Więc, zaczniemy? Zaczął pracować z silnikiem Kontynuacja idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 oj Slawiek, Slawiek, ja Ciebie podziwiam! nie dość, że robisz te modele w bardzo szybkim tempie, to z niesamowitą precyzją i doskonałością! Kabina miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 nie dość, że robisz te modele w bardzo szybkim tempie, to z niesamowitą precyzją i doskonałością! I jeszcze dobrze posługuje się naszym językiem Silnik i kabina - pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 Dziękuje, kolegi! Mi podoba się język polski. Dawno, w końcu 80-čş lata, miał przepisywanie z przyjacielem z Wrocław. On pisał mi po polsku, ja jemu -po rosyjsku. W te czasy uczyłem się w szkole, byłem pionierem, bez wąsów... Mój ulubiony model był Yak-1 1:72 od mojego przyjaciela z Polski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Wszystko jak zwykle wspaniałe , ale... pomarudzę Jesteś Sławku pewien, że 'obudowa' wlotów powietrza ma kolor Interior Green, jak wnętrze? Jeśli masz jakieś zdjęcie, to byłoby miło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 jachud3, jest takie foto- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 SlawiekD ja się uczę języka rosyjskiego dopiero od roku i powiem że rosyjski alfabet sprawiał mi trudności, ale się nauczyłem, a od września znów nauka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Central_14 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 P-40 to mój ulubiony samolocik, dlatego czekam z wytęsknieniem na kolejne fotki z budowy i oczywiście efekt końcowy. Zapowiada się naprawdę wspaniale, jak zwykle zresztą w Twoim wykonaniu . Wybrałeś już malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 jachud3, jest takie foto- Sławku, jakie malowanie wybrałeś? Bo to, co pokazujesz na zdjęciu, wygląda mi na wersję brytyjską (błękitny spód i falowane kamo). Jeśli robisz amerykańca, to ja bym mimo wszystko pomalował na Light Ghost Gray, tak jak spody amerykańskich P-40. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 2 Lipca 2009 Autor Share Napisano 2 Lipca 2009 To mój wariant (Rosy The Riviter)- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 No to jak amerykańskie, to ja bym robił na szaro, tak jak spód. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 2 Lipca 2009 Autor Share Napisano 2 Lipca 2009 Szaro albo Olive Drab, tak jak z wierzchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Myślę że jednak szary. EDIT: Chociaż: I ta w ogóle: http://www.cybermodeler.com/aircraft/p-40/tp-40n_walk.shtml może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 2 Lipca 2009 Autor Share Napisano 2 Lipca 2009 Dziękuje, potem zrobię szary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 i jak tam prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 14 Lipca 2009 Autor Share Napisano 14 Lipca 2009 i jak tam prace? Dopóki tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 21 Lipca 2009 Autor Share Napisano 21 Lipca 2009 Witam! Kontynuacja pracy po odpoczynku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 23 Lipca 2009 Autor Share Napisano 23 Lipca 2009 Witam! Cichaczem przedłużam pracę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Ale poszło szpachli... P.S.: Widzę, że jednak wnętrze chłodnic przemalowałeś pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 23 Lipca 2009 Autor Share Napisano 23 Lipca 2009 Widzę, że jednak wnętrze chłodnic przemalowałeś Błędy należy przyznawać i poprawiać! Dziękuje za korektę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Po to jesteśmy, żeby pomagać pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 23 Lipca 2009 Autor Share Napisano 23 Lipca 2009 To i jest polsko-rosyjska współpraca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 26 Lipca 2009 Autor Share Napisano 26 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 No, widzę, że ładnie wszystko wyszlifowane Czekam na kolejny odcinek. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 26 Lipca 2009 Autor Share Napisano 26 Lipca 2009 jachud3, dziękuje za uwagę do mojej pracy! Oto niewielka kontynuacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi