skala72 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Widziałem, jestem pod dużym wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 8 Lipca 2009 Autor Share Napisano 8 Lipca 2009 Kolejne fotki z pytaniem czy rama ma przechodzić pod czy między błotnikami? (2 zdjęcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 8 Lipca 2009 Autor Share Napisano 8 Lipca 2009 A tu kolejny problem patrze tak na instrukcje no i d.... nie mam pojęcia czy część jest poprawna czy do przeróbki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 No cóż, drzwi na papier ścierny i ścienić trzeba. Po co się męczyć? Lepiej kupić odpowiedniej grubości kilka arkuszy polistyrenu, przyda się jeszcze na przyszłość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Wygląda na to że ktoś podmienił w pudełku wypraski ALANa na RPM. Sprawa dla detektywa... Rura wydechowa jest w miarę poprawna, trzeba ją przykleić PRZED zamontowaniem tylnej osi. W RPM rama opiera się z przodu na błotnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 Ma może ktoś możliwość zrzucenia skanu instrukcji tego modelu z RPM byłbym wdzięczny bo alanowska nic nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Ma może ktoś możliwość zrzucenia skanu instrukcji tego modelu z RPM byłbym wdzięczny bo alanowska nic nie pomaga Twisted Evil http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=299213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Jako że nie mam dostępu do aparatu a jutro wyjeżdżam na kilka dni krótki opis z budowy: Prawie skończyłem budowę ramy z podwoziem, wieżyczka ukończona ( z pudła). Rozpoczynam budowę wnętrza i tu waloryzacja w własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Obecnie prace troche ruszyły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi