Zbyszek Napisano 8 Lipca 2009 Autor Napisano 8 Lipca 2009 Kolejne fotki z pytaniem czy rama ma przechodzić pod czy między błotnikami? (2 zdjęcie) Cytuj
Zbyszek Napisano 8 Lipca 2009 Autor Napisano 8 Lipca 2009 A tu kolejny problem patrze tak na instrukcje no i d.... nie mam pojęcia czy część jest poprawna czy do przeróbki: Cytuj
szlachcik1 Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 No cóż, drzwi na papier ścierny i ścienić trzeba. Po co się męczyć? Lepiej kupić odpowiedniej grubości kilka arkuszy polistyrenu, przyda się jeszcze na przyszłość... Cytuj
rzelu Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Wygląda na to że ktoś podmienił w pudełku wypraski ALANa na RPM. Sprawa dla detektywa... Rura wydechowa jest w miarę poprawna, trzeba ją przykleić PRZED zamontowaniem tylnej osi. W RPM rama opiera się z przodu na błotnikach. Cytuj
Zbyszek Napisano 9 Lipca 2009 Autor Napisano 9 Lipca 2009 Ma może ktoś możliwość zrzucenia skanu instrukcji tego modelu z RPM byłbym wdzięczny bo alanowska nic nie pomaga Cytuj
Mierzu Napisano 12 Lipca 2009 Napisano 12 Lipca 2009 Ma może ktoś możliwość zrzucenia skanu instrukcji tego modelu z RPM byłbym wdzięczny bo alanowska nic nie pomaga Twisted Evil http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=299213 Cytuj
Zbyszek Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Napisano 6 Sierpnia 2009 Jako że nie mam dostępu do aparatu a jutro wyjeżdżam na kilka dni krótki opis z budowy: Prawie skończyłem budowę ramy z podwoziem, wieżyczka ukończona ( z pudła). Rozpoczynam budowę wnętrza i tu waloryzacja w własnym zakresie. Cytuj
Zbyszek Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Napisano 14 Sierpnia 2009 Obecnie prace troche ruszyły: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi