PKD4GA Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Szukajac w starych MSiO materialow o pierwszej Warszawie - znalazlem cos o nr 2 W MSiO 1/97 - jest pare stron na temat tego projektu i oczywiscie samego ORP Warszawa. Wrzucam to co wydalo mi sie najciekawsze dla modelarzy. Sorka za jakosc, ale z braku setrownikow pod XP dla mojego starego skanerka - robilem foty aparatem Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Hmmmm..... a ja w zaciszu tego forum mialem robic cos na tan temat. No ale skoro sie zaczelo Tylko nie wyskakujcie mi z Udalojem bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Połączcie swoje wysiłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 Pokazalo sie cos nowego http://www.aviapress.com/viewonekit.htm?OTH-253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 to ja na rufie Warszawki (styczen 2002 - gdzes na zatoce Gdanskiej :P ) jak bede w domu na jesien to poskanuje te ciekawsze fotki z mojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 fotki znalezione na necie ciekawa jest ta pierwsza - Warszawka z pokładem w stylu Rosyjskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strilok Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 siemka wszystkim jest jakas mozliwosc znalezienia planów warszawki najlepiej modelarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Siemka. Od razu masz za awatorek Co do planow to szukamy i jak cos bedzie to zaraz damy znac. Na razie tylko takie cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strilok Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 siemka dzieki sam tez szukam cieszko o to ale sie nie podaje troche cieszko tak ze djec stwozyc model a tak pozatym niałem okazje byc ostatnim poborem na warszawce ;) Tylko jeszcze popraw pisownie - bo byki sadzisz jak dziecko w I klasie, używaj również znaków interpunkcyjnych. Twój moderator. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 miałem okazje byc ostatnim poborem na warszawce ;) Moze masz jakies fotki z pokladu, calosci itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strilok Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 SIEMKA MAM TAKIE PYTANIE CZY KTOŚ WOGULE COŚ ZACZĄŁ SKLEJAĆ Z WARSZAWKI A BYM MUSIAŁ ZOBACZYĆ Edit... Pisz z małej litery, i edytuj swoje posty poprzez opcję zmień Admin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 ...rok 1997' ,byłem na baltopsie i płynac jednym stateczkiem "białej floty" zrobiłem te foty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi