Arnold95 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Kupiłem ten model od kolegi Arcziego. Stan masakryczny - cud że jeszcze nie był w koszu... Był cały upaćkany kropelką, bardzo duża skóra na lakierze, poprzytapiane podwozie, wnętrze obklejone jakimś materiałem, brakowało dwóch słupków, a ich resztki były poprzytapiane, brak szyb, poszczerbione uszczelki - lipa na maxa Wiadomo, żal wyrzucać. W moich duperelach znalazłem nowe podwozie i wnętrze - Chwała Panie ! Zmiany: Odbudowa połamanych słupków, wnętrza, podwozia Poprzecieranie, przybrudzenie, namalowanie krzyzy na karoserii Grill bez znaczka Poszerzana stal We wnętrzu brud, mech i reklamówki Dojazdówka i szmata w bagażniku Gleba, negatyw ''Urwanie zderzaków'' Nowe blachy Powybijane i zmartretowane szyby Połamane listwy Troche szpachli tu i tam... Foty: Model przerobiony w stylu RAT, czyli poniszczony, obnizony, obrzydzony samochód najczęściej z grupy VAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Ale go zaniedbałeś.. Piątka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Konkretny szczur Koniecznie szyby muszą być tak powybijane ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Hmm :]]]] Tak, to jest to ! :]]]]]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Fajny, ale szyby wyglądają jak nadtopione, a to chyba ciężko uzyskać by było. I wizualnie mam wrażenie, że trochę mało sadzy na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Model przerobiony w stylu RAT, czyli poniszczony, obnizony, obrzydzony samochód najczęściej z grupy VAG Jezeli mnie wiedza nie myli, to styl "rat" polega na tym, aby auto wygladalo troche jak smiec, ale to auto ma byc sprawne technicznie i ma jezdzic!!!! Bo, inaczej, kazdy wrak i kazde samochodowe zwloki na zlomowisku i smietnisku, bylyby w stylu rat... (polecam forum VWZONE.PL; tam dowiecie sie, na czym polega "styl rat") Chyba cos zamieszales z tymi stylami...? Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Model przerobiony w stylu RAT, czyli poniszczony, obnizony, obrzydzony samochód najczęściej z grupy VAG Ahaaaa, to już wiem w jakim stylu są te Golfy co na wioskach jeżdżą Pozbijane z 4 ( nie zawsze tych samych) aut i końcówka wydechu z marketu P.S Sorki ale tak mi się skojarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnold95 Napisano 3 Lipca 2009 Autor Share Napisano 3 Lipca 2009 Bo, inaczej, kazdy wrak i kazde samochodowe zwloki na zlomowisku i smietnisku, bylyby w stylu rat... (polecam forum VWZONE.PL; tam dowiecie sie, na czym polega "styl rat") To że szyby wybite nie znaczy ze nie jeździ ;) Poszukaj w archiwum mk2 hardcore rat, całe zrobione w rost stylu, brak szyb, same szkielety foteli - i jeździło ;) Fakt, że auto było tylko na zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Ale i tak z szybami przesadziłeś.. mogłeś je trochę oszczędzić a przynajmniej przednią.. Przykład. http://www.iv.pl/viewer.php?file=chh3rnhh3huy5ywgwnsk.jpg http://media.photobucket.com/image/golf%20rat%20style/360boy/Rat-Rust_Style_31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnold95 Napisano 3 Lipca 2009 Autor Share Napisano 3 Lipca 2009 Te pierwsze mk2 to mojego kolegi - Danny Gdybym mial oryginalne szyby, to bym dal, a ze ich nie bylo, a ich wtopione resztki byly w karoserii, nie udalo mi sie oryginalnych szyb dorobić. Mówi się trudno, ale mi się tam podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Arnold95 napisał:Model przerobiony w stylu RAT, czyli poniszczony, obnizony, obrzydzony samochód najczęściej z grupy VAG Ahaaaa, to już wiem w jakim stylu są te Golfy co na wioskach jeżdżą Pozbijane z 4 ( nie zawsze tych samych) aut i końcówka wydechu z marketu P.S Sorki ale tak mi się skojarzyło. Żółwik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi