RH Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 To dopiero produkcja masowa.... nie jest tak jak myslicie to nie moje tylko ściągnięte z internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Gość robi jeden model i przy okazji robi to samo i kilkoma innymi i póżniej zarobi na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Trudno nie lubić Albatrosa D.V , szczególnie w Edkowym wykonaniu ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Szacunek RH tworzysz własne siły powietrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Trudno nie lubić Albatrosa D.V , szczególnie w Edkowym wykonaniu Święte słowa... no i już wiem, kto wykupił wszystkie w polskim eduardzie, gdy wycenione były na skromną dyszkę :] A tak przy okazji, ciekawe, jaką Jastę robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Szacunek RH tworzysz własne siły powietrzne? To zdjęcia z internetu , RH pisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Szacunek RH tworzysz własne siły powietrzne? To zdjęcia z internetu , RH pisał... Aha, faktycznie, nie doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 7 Lipca 2009 Autor Share Napisano 7 Lipca 2009 Szacunek RH tworzysz własne siły powietrzne? To zdjęcia z internetu , RH pisał... Aha, faktycznie, nie doczytałem Zgadza się ,a tak na marginesie to osobiście mam do zrobienia ^ sztu rożnej maści a jeszcze jeden mam zamiar zakupić tzn.Albatros DII z bocznymi chlodnicami. A...jeszcze jeden stoi zrobiony ( wlaściwie dwa, kiedyś je pokazywalem na forum ,chodzi o albatrosa W 4 na plywakach i albatros trojplatowy) Zapomnialbym o jescze jednym Albatrosik "Czerwonego Barona" Tutaj takie szybkie fotki aby to pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egon Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Kiedyś widziałem (może nawet na tym forum) fotę typa co robił hurtowo FW-190 było ich kilka naście co najmniej... Ale Albatrosy też robią wrażenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Co prawda zdjęć nie zapodam , ale pochwalę się ilościowo : Albatrosy typu "D" - 7 sztuk Nieuporty typu "C" - 6 sztuk Spitfire - 11 sztuk PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi